Nieuw Havenkant Fase 2

Nieuw Havenkant Fase 2 bestaat uit twee verschillende woningtypen en een vrije bouwkavel.

Het ontwerp van de woonlocatie Nieuw Havenkant sluit naadloos aan bij de nostalgische dorpskern van Heerjansdam en de historische bebouwing op de dijk. Deze twee uitgangpunten hebben geresulteerd in een prachtige woonwijk die rust en ruimte ademt en waarbij de natuur en de dorpse sfeer op een verfijnde manier met elkaar zijn verweven. Hieronder zetten wij deze voor u op een rij.

Vrije kavels

Beschrijving Vrije kavels
Aan het hof liggen, samen met de woningen van het type Nieuwe Maas, vier mooie bouwkavels. Het kopen van een particuliere bouwkavel in Nieuw Havenkant betekent exclusief wonen, waarbij u veel vrijheid hebt om al uw woonwensen te laten uitkomen. Samen met uw architect bepaalt u zelf de grootte, vormgeving en indeling van uw villa. Om de kwaliteit en harmonie van het project te waarborgen, zijn hiertoe enkele randvoorwaarden opgesteld.

In het noordoostelijk deel van Nieuw Havenkant is de eerste fase van het planĀ  ontwikkeld en deels gerealiseerd. Deze ontwikkelingsfase bestaat uit dertien eengezinswoningen en achttien twee-onder-een-kapwoningen in drie verschillende typen, ontworpen door Architectenbureau Korbee. Daarnaast zijn er vier vrije kavels waarop u zelf uw droomhuis kunt laten bouwen.

Inmiddels is deel 1 van de eerste fase van Nieuw Havenkant opgeleverd. De wijk krijgt vorm.

  • Vrije kavels
  • € 240.000 - € 295.000
  • 0m2 woonoppervlakte
  • 0 kamers
  • Er zijn nog 0 woningen beschikbaar
Prijslijst
Bouwnr. Status Woonoppervlak Aantal kamers Prijs
3 Verkocht 0m2 0 € 240.000
4 Verkocht 0m2 0 € 295.000
2 Verkocht 0m2 0 € 242.500
1 Verkocht 0m2 0 € 275.000