Nieuw(s) Havenkant:

10-4-2017

Op 27 maart jl. is de eerste paal van type Nieuwe Maas geboord. Een mijlpaal kunnen we wel zeggen!
Na een week van boorwerkzaamheden is de machine verplaatst naar type Waal en is op 5 april jl. ook de eerste paal van type Waal geheid.
De heiwerkzaamheden zullen in totaal zo’n 3 weken beslaan. Hierna zal dit feestelijk worden gevierd met onze enthousiaste kopers!
Als de weersomstandigheden en nutspartijen meewerken, verwachten we voor de kerst zelfs al op te kunnen leveren.

 


 

Wij kunnen u het heuglijke nieuws melden dat alle woningen van fase 2 zijn uitverkocht! In maart 2017 start van Wijnen Dordrecht BV met de bouw van de 12 twee-onder-kap woningen. Op dit moment is alleen de kavel nog beschikbaar.

 


 

Op 19 april jl. is de verkoop van het fraaie nieuwbouwplan Nieuw Havenkant fase 2 gestart. 12 prachtige twee-onder-een-kapwoningen in hartje Heerjansdam, op 20 minuten afstand van het bruisende centrum van Rotterdam. Inmiddels zijn de verkoop gesprekken in volle gang en de eerste woningen verkocht.

Op dit moment zijn er nog 4 woningen beschikbaar,
graag geven wij u meer informatie over de woningen:

Bouwnummer 1 type Nieuwe Maas
Deze hoek twee-onder-een-kapwoning beschikt over een erker, waardoor de begane grond nog lichter én ruimer is. Maar liefst 136 vierkante meter woonoppervlak en ruime 3 slaapkamers (4 slaapkamers mogelijk) heeft u tot uw beschikking. De luxe keuken en het sanitair (met bad én douchehoek) zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. Parkeren kunt u met twee auto's op het eigen erf. De v.o.n.-prijs van deze woning is € 349.000,-

type nieuwe maas

 

Bouwnummer 24, 25 en 28 type Waal
De twee-onder-een-kapwoningen van het type Waal hebben aan de voorzijde een prachtig vrij uitzicht over het water. Door de rechte gevels op de eerste verdieping wordt er optimaal gebruik gemaakt van de woonoppervlakte, 144 vierkante meter heeft u tot uw beschikking. Uiteraard beschikken ook deze woningen over een luxe keuken en uitgebreid sanitair pakket. De woningen beschikken daarnaast over een berging die u eventueel kunt betrekken bij de woonkamer, zodat u nog meer ruimte heeft op de begane grond. De v.o.n.-prijs van bouwnummer 24 (hoek twee-onder-een-kapwoning) is € 360.000,-, de v.o.n.-prijs voor bouwnummers 25 & 28 is € 355.000,-

type waal

Wilt u een brochure van het nieuwbouwplan ontvangen? Wilt u de verkooptekeningen inzien of heeft u vragen? Neem dan contact op met een van de makelaars.

 


Op 19 april jl. is de verkoop gestart van 12 twee-onder-een-kap-woningen van fase 2. Een groot succes!

Heeft u ook interesse in zo’n mooie woning van het type Waal of Nieuwe Maas? Op fietsafstand van bijvoorbeeld Barendrecht en Rotterdam, maar toch in alle rust en ruimte.

Vraag een van de makelaars naar de beschikbare woningen en bijbehorende informatie. Zij maken graag een afspraak met u!

 


Op dinsdag 19 april aanstaande start de verkoop van Nieuw Havenkant fase 2! Deze fase bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen van het type Waal en type Nieuwe Maas en één vrije bouwkavel. Prijzen zijn vanaf € 349.000,- v.o.n.. en dit is inclusief met een fraaie keuken en luxe sanitair en tegelwerk. U bent op dinsdag 19 april tussen 18 en 20 uur van harte welkom bij Woonzorgcomplex Midden-In aan de Sportlaan 10A te Heerjansdam.
Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van het verdere traject? Laat uw gegevens achter via het contactformulier!

 


Wist u dat er in ons project nog 1 vrije bouwkavel met een perceelgrootte van maar liefst 858m2  te koop is?
Op deze kavel kunt u uw droom verwezenlijken door een prachtige landelijke woning realiseren. Ontwerp en bouw; de keuze voor een architect en aannemer is geheel aan u!
Als u interesse heeft, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.