Maak van uw huis uw thuis

Wanneer kunt u zeggen ‘dit is echt mijn thuis’? Als uw woning fantastisch is gelegen én geheel aansluit bij uw individuele woonwensen? Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. biedt u met de woningen in Nieuw Havenkant de mogelijkheid dit te realiseren. Nieuw Havenkant geeft u de ruimte en vrijheid uw individuele wensen te vervullen.

Op deze wijze is het mogelijk u optimaal tegemoet te komen in uw persoonlijke wensen, zodat u met trots kunt zeggen ‘dit is mijn thuis’. Uitgebreid marktonderzoek en een referentiescan naar woonwensen heeft een scala aan consumentenopties en uitbreidingsmogelijkheden opgeleverd. Wanneer u een woning in Nieuw Havenkant koopt, hebt u de mogelijkheid uw woning geheel naar persoonlijk inzicht samen te stellen. Hierbij kunt u denken aan uitbreidingen als aan- en uitbouwen, dakkapellen en zelfs een garage in de tuin. Deze zijn allen geheel vormgegeven in de architectonische stijl van de woningen. Daarnaast heeft het marktonderzoek geleid tot het inzichtelijk maken van de mogelijkheden, met gevolg dat de consumenten- en uitbreidingsopties relatief goedkoop worden aangeboden. Een definitief inzicht in alle mogelijkheden tot het realiseren van uw droomhuis, wordt in een latere fase door middel van een persoonlijk gesprek met uw persoonlijke kopersbegeleider vormgegeven.

nieuw havenkant thuis
nieuw havenkant badkamer

Uw droomhuis voorzien van topkeuken, badkamer en toilet

Uw nieuwe woning wordt pas echt een droomwoning wanneer ook binnen alles helemaal naar uw wens is. Een kwestie van kiezen voor kwaliteit. Bij de keuze voor een keuken en badkamer geldt: zoveel mensen, zowel wensen. Wij hebben ervoor gekozen de woningen geheel te voorzien van een volledige keuken en daarnaast hebben wij voor badkamer en toilet een prachtige tegelpakket, met groot formaat tegels samengesteld. Ook het sanitair van Villeroy&Boch voldoet hopelijk aan uw wensen. U kunt uw keuken, badkamer en toilet echter nog luxer of nog meer naar uw smaak maken door bij de betreffende showrooms uw wensen kenbaar te maken.

De verkooprouting

De verkoop begint bij de makelaars van Intrahuis en Van Spronsen, die u behalve over de uitgebreide documentatie, tevens kunnen informeren over de diverse opties, toegepaste materialen en mogelijke wijzigingen. Na aankoop van de woning verloopt de communicatie met Van Wijnen via een daarvoor vrijgemaakte kopersbegeleider, die u gedurende de gehele bouw (voorbereiding) bij opties en individuele woonwensen helpt. Ook wordt u begeleid bij het maken van de keuken, tegel- en sanitairkeuze.

nieuw havenkant verkoop
nieuw havenkant van wijnen

Solide familiebedrijf

Van Wijnen is een solide familiebedrijf met zo’n 1400 medewerkers en ruim honderd jaar ervaring als bouwbedrijf. Als koper krijgt u zekerheid bij Van Wijnen, want wij dragen onder andere het keurmerk van Stichting GarantieWoning. Zo weet u als koper dat uw woning en de bijbehorende garantieregeling voldoen aan de vastgestelde criteria en reglementen van Stichting GarantieWoning. Bij Van Wijnen houden we graag rekening met uw situatie. Want een nieuwe woning is geen zorgeloze aankoop. Daarom luisteren we niet alleen naar uw woonwensen, ons team van ontwikkelaars, bouwkundigen, projectcoördinatoren, verkoopbegeleiders en kopersbegeleiders ontzorgt u ook rondom de koop zelf. Zo helpen onze financieel adviseurs u grip te krijgen op uw financiële mogelijkheden. Inderdaad, Van Wijnen heeft oog voor toekomstige bewoners. Niet voor niets is onze slogan: Meer dan bouwen!

 

Alle informatie over het kopen van een nieuwbouwwoning
leest u op de website bewustnieuwbouw.nl